امروز : 02 اسفند 1396 ساعت 06:22

آخرین اخبار

نظر سنجی

عملکرد دوساله ی شورای شهر رامهرمز را چگونه ارزیابی می کنید؟

بسیارضعیف - 72.1%
ضعیف - 9.5%
متوسط - 6.3%
خوب - 12.1%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 May 2016 - 00:00

آخرین نظرات

  • کلاهکج
    با سلام یه سوال داشتم؟ چرا رامهرمز فقط یک مطب چشم پزشک دارد که این مطب هم هیچ فرقی با درمانگاه تخصصی ...
     
  • جواد
    هرچه شهرستان ما میکشه دست شمس اله بهمئی هست چهارسال شهرانداخت عقب حالا هم باچه روحی دوباره میخوادبیادبراان ...
     
  • میلاد
    من پنچ سال سابقه کار وکارخانه سیمان داشتم اخراج شدم رفتم دفتر اقبال محمدیان هیچ کار نتوانست انجام بده ...
     
  • اخبار میراث فرهنگی
    دررابته گاز رسانی قسمت تل گسر
     
  • مجیدپوردیان
    میخوام تست بدم چکارکنم
     
  • Zahra
    مرسی جالب بود
     
  • کورش
    سلام من هیچ فرکانسی روی ۶۶ و ۶۹ دریافت نکردم هم دستی هم خودکار امتحان کردم فعلا از آقاجری استفاده ...
رامهرمزنیوز گزارش می دهد:

کارآفرین رامهرمزی که زمینه اشتغال 5نفر را فراهم کرد/پرورش بوقلمون با مشقت های فراوان و عدم حمایت مسئولین استانی

در دوره ای که برخی از جوانان بیکار "کاسه چه کنم چه کنم" دست گرفته اند، افرادی هستند که هم خود شاغل هستند و هم شرایط اشتغال چند نفر دیگر را فراهم کرده اند.در این راستا به سراغ یکی از کارآفرینان رامهرمزی که برای اولین بار حرفه ای جدیدی را در رامهرمز آغاز کرده است رفته ایم.

 

به گزارش رامهرمزنیوز ، در دوره ای که برخی از جوانان بیکار "کاسه چه کنم چه کنم" دست گرفته اند، افرادی هستند که هم خود شاغل هستند و هم شرایط اشتغال چند نفر دیگر را فراهم کرده اند.در این راستا به سراغ یکی از کارآفرینان رامهرمزی که برای اولین بار حرفه ای جدیدی را در رامهرمز آغاز کرده است رفته ایم.


آقای امیدی در شهرستان رامهرمز فعالیت می‌کند و چندماهی‌ است کار با بوقلمون را شروع کرده و توانسته زمینه اشتغال به کار 5نفر را مستقیما فراهم کند که تجارب کار با این پرنده را از زبان خود او بخوانید:


جناب امیدی ابتدا خودتان را کمی معرفی کنید؟
عباسعلی امیدی فارغ التحصیل رشته عمران هستم که در گذشته به کار ساخت و ساز مشغول بودم  و در حال حاضرهم در راستای لبیک به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب و در مسیر اقتصاد مقاومتی به کار پرورش صنعتی بوقلمون روی آوردم.


جرقه فعالیت شما در این زمینه از کجا زده شد؟
پسرم که 18سال سن دارد روزی این پیشنهاد را به من داد و بعد از بررسی متوجه شدم این طرح در استان خوزستان بکر است و تولیدکنندگان گوشت بوقلمون ما در استان تعدادشان به اندازه انگشتان یک دست هم نمی رسد. به همین دلیل با تحقیقات و مطالعه علمی فراوان این کار را شروع کردم.
برای انجام اینکار باید مجوز کاربری مخصوص بوقلمون داشته باشید که با پیگیری های فراوان یک سالن پیدا کردم اما دامپزشکی رامهرمز به سالن من مجوز نداد و نهایتا با پیگیری از استان و استقبال جهادکشاورزی خوزستان برای یک دوره تا دو دوره بصورت آزمایشی با من موافقت کردند.


جوجه بوقلمون‌ها را از کجا تهیه می‌کنید؟
در حال حاضر کشورهای آلمان و فرانسه تنها تولیدکنندگانی هستند که محصولاتشان به ایران صادر می‌شود و چند شرکت در داخل کشور به‌صورت انحصاری کار واردات جوجه بوقلمون را انجام می‌دهند. بنده از شمال کشور جوجه هایی با نژاد"  بی یوتی6 " تهیه کردم.که این جوجه ها با مدیریت صحیح در یک دوره 3ماهه به وزن15کیلو رسیدند که این خود یک رکورد در پرورش دهندگان بوقلمون کشور می باشد.


چه میزان فضا احتیاج است؟
فضایی که برای این کار درنظر گرفته می‌شود به این موضوع بستگی دارد که بخواهیم بوقلمون‌ها را در چه مرحله‌ای به فروش برسانیم. ولی به‌طور کل هر ۴ قطعه بوقلمون بالغ به 1مترمربع فضا احتیاج دارد. درحالی‌که وقتی جوجه هستند هر 40جوجه را می‌توان در فضایی به اندازه یک مترمربع نگهداری کرد تا از اتلاف انرژی جلوگیری شود و بسته به میزان رشد جوجه‌ها سالن را بزرگ‌تر ‌کنیم.


کار با بوقلمون سخت نیست؟
بوقلمون یک پرنده سخت‌جان است و حساسیت‌های مرغ را ندارد و پرورش‌اش هم مثل پرورش مرغ، تخصصی نیست، بیماری خاصی هم تهدیدش نمی‌کند تا نیازی به دریافت واکسن داشته باشد. جوجه‌هایی که ما خریداری می‌کنیم یک روزه هستند و تنها سختی‌ای که این دوران دارد مربوط به مناسب بودن دمای سالن است که باید بین 36الی 38درجه سانتی‌گراد باشد.

نکته ای دیگر که باید رعایت شود این است که پرنده ها از ترس و استرس به دور باشند. ما در سالنمان بصورت ابتکاری موسیقی خیلی ملایم پخش می‌کنیم تا این حیوانات صدای بیرون به گوش‌شان نرسد و دچار استرس نشوند. تا وقتی هم جایشان گرم و نرم باشد و استرسی به آنها وارد نشود حیوانات آرام و بی‌دردسری هستند.
روزهایی بوده که من اصلا نخوابیدم؛ چون دائما باید سالن را کنترل کنیم. بوقلمون بالغ جنگجو است و اگر کسی نباشد که از جنگ بین دو بوقلمون جلوگیری کند حتما تلفاتی روی دستمان خواهد گذاشت.

به گزارش رامهرمزنیوز این کارآفرین رامهرمزی قصد دارد در صورت حمایت ، این طرح را گسترش دهد و درقدم اول استان خوزستان را از این گوشت خودکفا کند و در گام بعد تا صادرات گوشت این پرنده به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس پیش رود و حداقل زمینه اشتغال 20نفر دیگر را هم فراهم کند.


اما این تولید کننده دل پری از استانداری ،بازرگانی و صنعت و معدن خوزستان هم داشت.امیدی می گوید این نهادها هیچ حمایتی از بنده نکرده اند و پاسخگو نیستند.الان که با تمام سختی ها گله ی من آماده فروش است خریدار مناسبی وجود ندارد زیرا این گوشت از استان اصفهان وارد می شود اما به جرات می گویم که اصفهانی ها اجازه ورود حتی یک قطعه بوقلمون از خوزستان را نمی دهند.


بنابراین از بازرگانی و ستاد تنظیم بازار خواهشمندیم که جلوی ورود گوشت این پرنده به استان را بگیرند و از تولید کنندگان استانی که گله شان روی دستشان مانده حمایت کنند و نگذارند این سالن های تولیدی درون استانی به تعطیلی کشیده شوند.


گفتنی است بوقلمون تنها حیوانی است که دو نوع گوشت دارد؛ گوشت سینه این پرنده سفید و گوشت رانش قرمز است که داری پروتئین فراوانی است و در پخت هم افت کالری ندارد.هم استانی هایی که مایل به تهیه گوشت تازه از سالن پرورش آقای امیدی هستند می توانند با شماره تلفن 09163196087 تماس برقرار کنند.

تصاویر مربوطه در ذیل قابل مشاهده است:

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

پرورش بوقلمون

 

انتهای گزارش/

 

نوشتن دیدگاه

 

شهرستان رامهرمز

کلیه مطالب این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی رامهرمزنیوز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
پیاده سازی توسط : طراح وب میهن